Pentru maini fine si catifelate

Scris de: All For Nature Vizualizari: 9
Pentru maini fine si catifelate
05 Oct
0
Proprietati:
Crapaturile sunt fisuri ale pielii, de regula, foarte profunde. Ele apar ca o consecinta a expunerii la frig sau a unor afectiuni ale pielii (psoriazis, eczeme).


Sunt localizate, de obicei, la nivelul mainilor si picioarelor, putand fi dureroase. Partea cea mai afectata este calcaiul, deoarece este frecvent expus socurilor din timpul mersului, sau practicarii sporturilor. Excesul de keratina este cauza fisurii care duce la formarea crapaturii; prin deschiderea formata pot intra bacterii, pielea devenind vulnerabila la infectii; apare durerea, insotita de sangerare.

Tratamentul crapaturilor consta in aplicarea la nivelul zonelor afectate a unor preparate cu actiune puternic hidratanta, cu precadere glicerolat de amidon si uree.

Crema hidratanta si emolienta; favorizeaza cicatrizarea crapaturilor care se formeaza la nivelul pielii uscate (in special palme, coate si calcaie).
Complexul bioactiv (extracte de patlagina si galbenele) are proprietati regenerante si cicatrizante, iar continutul ridicat in glicerolat de amidon asigura hidratarea profunda.
Formeaza un film protector care favorizeaza cicatrizarea fara cruste.

Ingrediente:
Glicerolat de amidon, uree, extracte si uleiuri naturale (patlagina, galbenele, morcov, avocado, samburi de struguri)

Comentarii
Scrie parerea
All For Nature © 2019 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC