Uleiuri Esentiale

Uleiurile esențiale sunt substanțe volatile și aromatice obținute din plante prin distilare sau alte metode de extracție. Aceste uleiuri sunt utilizate de secole în medicină, aromaterapie și în produsele cosmetice.

Beneficiile utilizării uleiurilor esențiale

Reducerea stresului și relaxarea: Uleiurile esențiale, precum lavanda și menta, au proprietăți calmante și pot ajuta la reducerea stresului și anxietății. Acestea pot fi folosite în aromaterapie sau prin masaj.

Îmbunătățirea calității somnului: Uleiul esențial de lavanda și cedrul, pot fi utilizate pentru a crea un mediu calm și relaxant înainte de culcare, facilitând astfel un somn odihnitor.

Îngrijirea pielii și a părului: Unele uleiuri esențiale, precum uleiul de trandafir și de jojoba, au proprietăți hidratante și regenerative și pot fi folosite pentru îngrijirea pielii și a părului.

Alinarea durerilor și inflamațiilor: Uleiurile esențiale, cum ar fi uleiul de mentă și de eucalipt, pot ajuta la reducerea inflamațiilor și a durerilor musculare și articulare prin aplicare topică sau prin masaj.

Îmbunătățirea digestiei: Uleiurile esențiale, precum uleiul de mentă și de ghimbir, pot fi utilizate pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor digestive, cum ar fi balonarea și indigestia.

Filtre

Ulei Esential Eucalipt 10 ml  ALL FOR NATURE
All For Nature

Ulei Esential Eucalipt 10 ml ALL FOR NATURE

6.24RON

Ulei Esențial Eucalipt - Respirație Ușoară și Prospătime în Aroma NaturiiCu o aromă proaspătă și reconfortantă, Uleiul Esențial de Eucalipt este recunoscut pentru proprietățile sa..

Ulei Esential Lamaie Cu Pipeta 10 ml  ALL FOR NATURE hover image

Ulei Esential Lamaie Cu Pipeta 10 ml ALL FOR NATURE

4.49RON

Descoperă prospețimea și vitalitatea naturii cu Uleiul Esențial de LămâieCu o esență luminoasă și proaspătă, Uleiul Esențial de Lămâie poate fi un partener de nădejde în momentele ..

Ulei Esential Lavanda Cu Pipeta 10 ml ALL FOR NATURE hover image

Ulei Esential Lavanda Cu Pipeta 10 ml ALL FOR NATURE

6.37RON

Bucură-te de frumusețea și magia naturii cu Uleiul Esențial de LavandăCu o aromă proaspătă și reconfortantă, Uleiul Esențial de Lavandă este cunoscut pentru efectul său calmant și ..

Ulei Esential Menta Cu Pipeta 10 ml  ALL FOR NATURE hover image

Ulei Esential Menta Cu Pipeta 10 ml ALL FOR NATURE

5.97RON

Descoperă revigorarea naturală cu uleiul esențial de mentă - o explozie aromatică de prospețime și răcorire în fiecare picătură!Aroma sa revigorantă și tonică îți va stimula simțur..

Ulei Esential Portocala 10ml ALL FOR NATURE
All For Nature

Ulei Esential Portocala 10ml ALL FOR NATURE

4.00RON

Ulei esențial de portocală - Bucură-te de prospețimea și căldura portocalelor în fiecare picăturăAroma îmbietoare și dulce a uleiului esențial de portocală te va încânta simțu..

Afisam 1 pana la 5 din 5 (1 Pagini)

Alege Categorie ProdusCategorii Produse

Acai Pudra 100g ALL FOR NATURE
All For Nature

Acai Pudra 100g ALL FOR NATURE

21.80RON 31.39RON

Busuioc 100g ALL FOR NATURE
All For Nature

Busuioc 100g ALL FOR NATURE

3.92RON

Adauga produs special in lista saptamaniiProdus special