Hepatofit Forte 63cps FARES
Hepatofit Forte se adresează persoanelor care au un nivel crescut al transaminazelor.Se recomandă în următoarele afecțiuni: steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologi..
41,6 Lei
Ceai Silueta Perfecta 1 Purificare Si Drenaj Plic FARES
Efect: drenaj, eliminare a reziduurilor metabolice, favorizează arderile.Ceai detoxifiant pentru slăbit. Formulă din plante medicinale cu rol în detoxifierea organismului. Conține frunze de senna ce susți..
6,1 Lei
Ceai Silueta Perfecta 2 Controlul Greutatii Plic FARES
Efect: antiadipos, crește termogeneza, reduce lipidele și colesterolul, atenuează uşor pofta de mâncareFavorizează scăderea în greutate prin arderea grăsimilor.Reduce pofta de mâncare.Oferă energie la nivel ce..
7,0 Lei
Algo Plant 20 cps.moi FARES
Produsul se adresează persoanelor cu cefalee și migrene.Dupa prima administrare a capsulelor Algoplant (cefalee 1 capsulă pe zi, migrena 2 capsule pe zi) efectul se instalează in maxim o oră.În cadrul eva..
34,0 Lei
Sirop Plantusin Cu Miere Vitamina C Si Propolis 100ml FARES
Antitusiv,Fluidifică secreţiile bronşice,Favorizează expectoraţia,Emolient (protejează mucoasele iritate),Antiseptic al căilor respiratorii.Ingrediente:Miere de albine – min. 62%; extracte apoase de: muguri de pin ..
18,7 Lei

Produse apicole

Produse apicole

Cunoscută în lumea antică pentru proprietăţile sale miraculoase, mierea era folosită atât ca medicament

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
All For Nature
Tara de origine: Romania Mierea de rapita este prima miere extrasa in anul apicol. Campurile galbene de rapita le ofera albinelor hrana pentru a-si reveni dupa iarna. Pe langa faptul ca se hranesc cu nectaru..
13,9 Lei
Fara TVA: 12,7 Lei
All For Nature
Tara de origine: Romania Dintre numeroasele tipuri de miere, fiecare cu proprietatile ei specifice, mierea de salcam este un tonic general, care calmeaza tusea si este folosita in tratarea asteniei si nevroz..
19,8 Lei
Fara TVA: 18,2 Lei
All For Nature
Tara de origine: Romania Mierea de la campie are o actiune antiseptica si sedativa mai puternica, spre deosebire de mierea din regiunile muntoase inalte, la care efectul antiinfectios se adreseaza in special..
16,1 Lei
Fara TVA: 14,8 Lei
All For Nature
Tara de origine: Romania Mierea poliflora - proprietatile sale difera foarte mult in functie de regiunea din care este recoltata. De exemplu, mierea de la campie are o actiune antiseptica si sedativa ma..
13,9 Lei
Fara TVA: 12,7 Lei
Tara de origine: Romania Mierea poliflora - proprietatile sale difera foarte mult in functie de regiunea din care este recoltata. De exemplu, mierea de la campie are o actiune antiseptica si sedativa mai ..
19,8 Lei
Fara TVA: 18,2 Lei
All For Nature
Tara de origine: Romania  Polenul conţine substanţe indispensabile vieţii:  spectrul complet de aminoacizii esentiali (metionina. valina, jizina, cistina, glutamina. etc.) care accelerează funcţio..
8,9 Lei
Fara TVA: 8,2 Lei
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Producatori
All For Nature © 2019 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC