Hepatofit Forte 63cps FARES
Hepatofit Forte se adresează persoanelor care au un nivel crescut al transaminazelor.Se recomandă în următoarele afecțiuni: steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologi..
41,6 Lei
Ceai Silueta Perfecta 1 Purificare Si Drenaj Plic FARES
Efect: drenaj, eliminare a reziduurilor metabolice, favorizează arderile.Ceai detoxifiant pentru slăbit. Formulă din plante medicinale cu rol în detoxifierea organismului. Conține frunze de senna ce susți..
6,1 Lei
Ceai Silueta Perfecta 2 Controlul Greutatii Plic FARES
Efect: antiadipos, crește termogeneza, reduce lipidele și colesterolul, atenuează uşor pofta de mâncareFavorizează scăderea în greutate prin arderea grăsimilor.Reduce pofta de mâncare.Oferă energie la nivel ce..
7,0 Lei
Algo Plant 20 cps.moi FARES
Produsul se adresează persoanelor cu cefalee și migrene.Dupa prima administrare a capsulelor Algoplant (cefalee 1 capsulă pe zi, migrena 2 capsule pe zi) efectul se instalează in maxim o oră.În cadrul eva..
34,0 Lei
Sirop Plantusin Cu Miere Vitamina C Si Propolis 100ml FARES
Antitusiv,Fluidifică secreţiile bronşice,Favorizează expectoraţia,Emolient (protejează mucoasele iritate),Antiseptic al căilor respiratorii.Ingrediente:Miere de albine – min. 62%; extracte apoase de: muguri de pin ..
18,7 Lei

Cafea Gano Exel

Cafea Gano Exel

Suplimente nutritive, bauturi si articole pentru ingrijire personala pe baza de Ganoderma

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
 Gano Cafe 3 in 1, 20 x 21 g  Gano Cafe este prima băutură din lume ce conţine o combinaţie de cafea cu Ganoderma. Ajută la întărirea sistemului imunitar, reglarea funcţiilor sistemului digestiv, cur..
74,8 Lei
Fara TVA: 68,6 Lei
Gano Cafe Classic, 30 x 3 gGano Cafe Classic este o cafea instant care este recomandată inclusiv consumului persoanelor cu diabet zaharat, întrucât nu conține zahăr, ajutand foarte mult mult in curele de slabire ..
82,3 Lei
Fara TVA: 75,5 Lei
Gano Cafe Mocha, 15 x 28 g..
74,8 Lei
Fara TVA: 68,6 Lei
Gano Cafe Schokolade 20 x 30 g..
80,7 Lei
Fara TVA: 74,1 Lei
Gano Ceai cu Rooibos, 20 x 2Gano Ceai cu Rooibos ajută în rematismul articular, în poliartrite, inflamaţii digestive, afecţiuni ale căilor respiratorii (rino-sinuzite, astm bronşic, bronşite cronice), infecţ..
55,4 Lei
Fara TVA: 50,8 Lei
Gano Fresh, 1 x 150 g Gano Fresh proprietăți : fortifică dantura sensibilă, previne apariția cariilor, previne depunerea de tartru, tratează gingiile care sângerează, intărește smalțul dinților. Ingredien..
34,5 Lei
Fara TVA: 29,0 Lei
Gano Excel
Gano Supreno cafea cu ganoderma si ginseng – 20 plicuri/21gr.Gano Supreno este o cafea terapeutica marca Ganoexcel,  pentru cei cărora le place o cafea cremoasă aromată. Combinația de extract de cafea cu Ginse..
80,0 Lei
Fara TVA: 73,4 Lei
Hazelnut Coffee, 20 x 23 gHazelnut Coffee este prima bautura din lume care combina aroma cafelei imbogatita cu pudra de alune cu proprietatile benefice Ganoderma Lucidum. Astfel, va puteti bucura de o cafea delicio..
92,8 Lei
Fara TVA: 85,2 Lei
Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Producatori
All For Nature © 2019 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC