Hepatofit Forte 63cps FARES
Hepatofit Forte se adresează persoanelor care au un nivel crescut al transaminazelor.Se recomandă în următoarele afecțiuni: steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologi..
41,6 Lei
Ceai Silueta Perfecta 1 Purificare Si Drenaj Plic FARES
Efect: drenaj, eliminare a reziduurilor metabolice, favorizează arderile.Ceai detoxifiant pentru slăbit. Formulă din plante medicinale cu rol în detoxifierea organismului. Conține frunze de senna ce susți..
6,1 Lei
Ceai Silueta Perfecta 2 Controlul Greutatii Plic FARES
Efect: antiadipos, crește termogeneza, reduce lipidele și colesterolul, atenuează uşor pofta de mâncareFavorizează scăderea în greutate prin arderea grăsimilor.Reduce pofta de mâncare.Oferă energie la nivel ce..
7,0 Lei
Algo Plant 20 cps.moi FARES
Produsul se adresează persoanelor cu cefalee și migrene.Dupa prima administrare a capsulelor Algoplant (cefalee 1 capsulă pe zi, migrena 2 capsule pe zi) efectul se instalează in maxim o oră.În cadrul eva..
34,0 Lei
Sirop Plantusin Cu Miere Vitamina C Si Propolis 100ml FARES
Antitusiv,Fluidifică secreţiile bronşice,Favorizează expectoraţia,Emolient (protejează mucoasele iritate),Antiseptic al căilor respiratorii.Ingrediente:Miere de albine – min. 62%; extracte apoase de: muguri de pin ..
18,7 Lei

Adams Vision

Adams Vision

Adams Vision

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Vitamina E este un puternic antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi, protejand astfel celulele organismului de actiunea lor daunatoare. Contribuie la protectia vaselor sanguine, a globulelor rosii, inta..
55,0 Lei
Fara TVA: 50,5 Lei
Adams Vision
Fierul este un mineral foarte important pentru organismul uman deoarece participa la productia de hemoglobina, principala componenta a eritrocitelor.Proprietati:Fierul ajuta de asemenea la formarea proteinelor musc..
11,3 Lei
Fara TVA: 10,4 Lei
Vitamina C 1000 cu macese 60 tablete Adams VisionVitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea, in conditiile unui co..
32,7 Lei
Fara TVA: 30,0 Lei
Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Producatori
All For Nature © 2019 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC