Hepatofit Forte 63cps FARES
Hepatofit Forte se adresează persoanelor care au un nivel crescut al transaminazelor.Se recomandă în următoarele afecțiuni: steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologi..
41,6 Lei
Ceai Silueta Perfecta 1 Purificare Si Drenaj Plic FARES
Efect: drenaj, eliminare a reziduurilor metabolice, favorizează arderile.Ceai detoxifiant pentru slăbit. Formulă din plante medicinale cu rol în detoxifierea organismului. Conține frunze de senna ce susți..
6,1 Lei
Ceai Silueta Perfecta 2 Controlul Greutatii Plic FARES
Efect: antiadipos, crește termogeneza, reduce lipidele și colesterolul, atenuează uşor pofta de mâncareFavorizează scăderea în greutate prin arderea grăsimilor.Reduce pofta de mâncare.Oferă energie la nivel ce..
7,0 Lei
Algo Plant 20 cps.moi FARES
Produsul se adresează persoanelor cu cefalee și migrene.Dupa prima administrare a capsulelor Algoplant (cefalee 1 capsulă pe zi, migrena 2 capsule pe zi) efectul se instalează in maxim o oră.În cadrul eva..
34,0 Lei
Sirop Plantusin Cu Miere Vitamina C Si Propolis 100ml FARES
Antitusiv,Fluidifică secreţiile bronşice,Favorizează expectoraţia,Emolient (protejează mucoasele iritate),Antiseptic al căilor respiratorii.Ingrediente:Miere de albine – min. 62%; extracte apoase de: muguri de pin ..
18,7 Lei

Ayura

Ayura

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Black Coffee contine:-cafea arabica-ginseng-moringa-ganoderma-colagen-coenzima q10- l-carnitina-calciu-opuntia-extract din boabe de fasole alba-extract din seminte de struguri..
35,4 Lei
Fara TVA: 32,5 Lei
Cappuccino Coffee contine:-stevia-cafea arabica-ginseng-moringa-ganoderma-colagen-coenzima q10- l-carnitina-calciu-opuntia-extract din boabe de fasole alba-extract din seminte de struguri-pudra din lapte de palmier..
35,4 Lei
Fara TVA: 32,5 Lei
Afisare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Producatori
All For Nature © 2019 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC