Hepatofit Forte 63cps FARES
Hepatofit Forte se adresează persoanelor care au un nivel crescut al transaminazelor.Se recomandă în următoarele afecțiuni: steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologi..
41,6 Lei
Ceai Silueta Perfecta 1 Purificare Si Drenaj Plic FARES
Efect: drenaj, eliminare a reziduurilor metabolice, favorizează arderile.Ceai detoxifiant pentru slăbit. Formulă din plante medicinale cu rol în detoxifierea organismului. Conține frunze de senna ce susți..
6,1 Lei
Ceai Silueta Perfecta 2 Controlul Greutatii Plic FARES
Efect: antiadipos, crește termogeneza, reduce lipidele și colesterolul, atenuează uşor pofta de mâncareFavorizează scăderea în greutate prin arderea grăsimilor.Reduce pofta de mâncare.Oferă energie la nivel ce..
7,0 Lei
Algo Plant 20 cps.moi FARES
Produsul se adresează persoanelor cu cefalee și migrene.Dupa prima administrare a capsulelor Algoplant (cefalee 1 capsulă pe zi, migrena 2 capsule pe zi) efectul se instalează in maxim o oră.În cadrul eva..
34,0 Lei
Sirop Plantusin Cu Miere Vitamina C Si Propolis 100ml FARES
Antitusiv,Fluidifică secreţiile bronşice,Favorizează expectoraţia,Emolient (protejează mucoasele iritate),Antiseptic al căilor respiratorii.Ingrediente:Miere de albine – min. 62%; extracte apoase de: muguri de pin ..
18,7 Lei

Bio Vitality

Bio Vitality

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Este un produs pentru toate varstele, indiferent de sex, cu efect de la viata intrauterina pana la neplacerile varstei a treia.Proprietati:- este sigur si eficient in ameliorarea defectelor comportamentale ale copi..
62,8 Lei
Fara TVA: 57,6 Lei
Este un produs pentru toate varstele, indiferent de sex, cu efect de la viata intrauterina pana la neplacerile varstei a treia.Proprietati:- este sigur si eficient in ameliorarea defectelor comportamentale ale copi..
115,8 Lei
Fara TVA: 106,2 Lei
Compozitie: Extracte vegetale selectionate din Glycyrrhiza glabra, Asparagus racemosus, Withania somnifera, Carum carvi, Foeniculum vulgares, pulbere de Borassus Flabellifer.Administrare: Adulti - 1 sau 2..
51,0 Lei
Fara TVA: 46,8 Lei
Compozitie: Extracte vegetale selectionate din Bacopa monneri, Convoivulus Pluricalis, Acorus calamus, Lavanduta Atosctes, Nordostactys Jatamonsi, Celastrus pannicutatus.Administrare:1 capsula o data sau de 2 ..
46,6 Lei
Fara TVA: 42,8 Lei
Energie si echilibru pentru Sistemul Nervos CentralCompozitia in ansamblu este un suport de energie si un factor de echilibru pentru intreg sistemul nervos central.Supranumita si "hrana creierului", Bacopa Monnieri..
73,0 Lei
Fara TVA: 67,0 Lei
Nikvorm este o formula complexa si unica din plante cu traditie in medicina ayurvedica pentru proprietatile antihelmintice (oxiuri, tenie, limbrici), antiparazitare (giardia) antifungice (candida albicans) si antib..
37,5 Lei
Fara TVA: 34,4 Lei
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Producatori
All For Nature © 2019 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC