Hepatofit Forte 63cps FARES
Hepatofit Forte se adresează persoanelor care au un nivel crescut al transaminazelor.Se recomandă în următoarele afecțiuni: steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologi..
41,6 Lei
Ceai Silueta Perfecta 1 Purificare Si Drenaj Plic FARES
Efect: drenaj, eliminare a reziduurilor metabolice, favorizează arderile.Ceai detoxifiant pentru slăbit. Formulă din plante medicinale cu rol în detoxifierea organismului. Conține frunze de senna ce susți..
6,1 Lei
Ceai Silueta Perfecta 2 Controlul Greutatii Plic FARES
Efect: antiadipos, crește termogeneza, reduce lipidele și colesterolul, atenuează uşor pofta de mâncareFavorizează scăderea în greutate prin arderea grăsimilor.Reduce pofta de mâncare.Oferă energie la nivel ce..
7,0 Lei
Algo Plant 20 cps.moi FARES
Produsul se adresează persoanelor cu cefalee și migrene.Dupa prima administrare a capsulelor Algoplant (cefalee 1 capsulă pe zi, migrena 2 capsule pe zi) efectul se instalează in maxim o oră.În cadrul eva..
34,0 Lei
Sirop Plantusin Cu Miere Vitamina C Si Propolis 100ml FARES
Antitusiv,Fluidifică secreţiile bronşice,Favorizează expectoraţia,Emolient (protejează mucoasele iritate),Antiseptic al căilor respiratorii.Ingrediente:Miere de albine – min. 62%; extracte apoase de: muguri de pin ..
18,7 Lei

Biofarm

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Carbune medicinalTulburari digetive insotite de balonare/flatulenta.Adsorbant intestinal.Antiflatutent.Pregatirea pentru ecografie abdominala.Carbunele medicinal este o pulbere neagra, fara miros, fara gust, insolu..
16,8 Lei
Fara TVA: 15,4 Lei
Combinatie unica de ingrediente naturale cu efect sinergic impotriva manifestarilor neplacute cauzate de gripa si raceala. Are un puternic efect vasodilatator local, stimuleaza receptorii senzitivi si inhiba contra..
20,9 Lei
Fara TVA: 17,6 Lei
Compozitie:Extract uscat din fructe de Senna acutifolia.Indicatii:Laxativ natural eficient, recomandat in constipatia ocazionala.Administrare:Administrarea sa in dozele recomandate (1 -2 comprimate seara) si pe o p..
15,7 Lei
Fara TVA: 14,4 Lei
Natural benefic in constipatie si balonare.Datorita combinatiei dintre extractul de senna si aloe vera ,are efecte benefice in cazul tranzitului intestinal incetinit sau al constipatiei precum si hemoroizi, pentru ..
16,4 Lei
Fara TVA: 15,0 Lei
Extract uscat din fructe de Senna, Carbune activConcentratiaExtract uscat de Senna (Cassia acutifolia) corespunzator la 20 mg hidroxiantracen glicozide exprimate in sennoside B, Carbune activ 100 mgIndicatiiBenefic..
20,2 Lei
Fara TVA: 18,5 Lei
IndicatiiSennaLax Plus Crusin natural benefic in constipatie si balonare. Compozitie si Mod de PrezentareExtract uscat hidroalcoolic din fructe de Senna (Cassia acutifolia) corespunzator la 20 mg hidroxiantrac..
20,2 Lei
Fara TVA: 18,5 Lei
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Producatori
All For Nature © 2019 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC