Hepatofit Forte 63cps FARES
Hepatofit Forte se adresează persoanelor care au un nivel crescut al transaminazelor.Se recomandă în următoarele afecțiuni: steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologi..
41,6 Lei
Ceai Silueta Perfecta 1 Purificare Si Drenaj Plic FARES
Efect: drenaj, eliminare a reziduurilor metabolice, favorizează arderile.Ceai detoxifiant pentru slăbit. Formulă din plante medicinale cu rol în detoxifierea organismului. Conține frunze de senna ce susți..
6,1 Lei
Ceai Silueta Perfecta 2 Controlul Greutatii Plic FARES
Efect: antiadipos, crește termogeneza, reduce lipidele și colesterolul, atenuează uşor pofta de mâncareFavorizează scăderea în greutate prin arderea grăsimilor.Reduce pofta de mâncare.Oferă energie la nivel ce..
7,0 Lei
Algo Plant 20 cps.moi FARES
Produsul se adresează persoanelor cu cefalee și migrene.Dupa prima administrare a capsulelor Algoplant (cefalee 1 capsulă pe zi, migrena 2 capsule pe zi) efectul se instalează in maxim o oră.În cadrul eva..
34,0 Lei
Sirop Plantusin Cu Miere Vitamina C Si Propolis 100ml FARES
Antitusiv,Fluidifică secreţiile bronşice,Favorizează expectoraţia,Emolient (protejează mucoasele iritate),Antiseptic al căilor respiratorii.Ingrediente:Miere de albine – min. 62%; extracte apoase de: muguri de pin ..
18,7 Lei

Prisaca

Prisaca

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri și semințe ce ocrotesc sănătatea.Amestecul are în mod natural o consistență tare datorită compoziției.Acțiune:susține functionarea normală a sistemului imunita..
25,8 Lei
Fara TVA: 23,7 Lei
Actiune: laxativa; elimina constipatiasustine tranzitul intestinal normalcontribuie la functionarea normala a sistemului digestiv si formarea normala a bolului fecalIngrediente: amestec 100% nat..
21,2 Lei
Fara TVA: 19,5 Lei
Ingrediente:extras apos de propolis, miere, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de brad, ulei volatil de portocal, ulei volatil de lamai, apa filtrata in argila alba.Actiune: Sustine imunitatea. Ajuta la me..
19,2 Lei
Fara TVA: 16,1 Lei
100% natural. Produs la rece, neprocesat, nepasteurizat, fara nici un fel de adaosuriBun la gust!Recomandare:Dureri si infectii ale gatului (amigdale, laringe, rosu in gat, etc...)Actiune:antiinflamatoare, antibact..
19,9 Lei
Fara TVA: 18,2 Lei
Produsul este 100% natural si nu conţine alcoolConcepută pentru îmbunătăţirea sănătăţii, datorită lipsei alcoolului, extrasul de propolis în apă reprezintă cea mai eficientă metodă de a beneficia de multiplele prop..
19,4 Lei
Fara TVA: 17,8 Lei
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Producatori
All For Nature © 2019 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC